Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol15/an/435kkq54sqmo1al/plat20.se/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2427
ARRANGÖRER | PLÅT20

ARRANGÖRER

PLÅT20 arrangeras genom ett samarbete mellan några av branschens ledande företag. Tillsammans besitter de landets främsta expertis angående koppar, stålplåt, aluminium, rosttrögt stål, rostfritt stål och titanzink, liksom fasadsystem och infästningar.

KOPPAR

AURUBIS är världsledande inom valsade koppar- och mässingsprodukter, återvinning av koppar samt är en av världens största producenter av kopparkatoder. Vi har gedigen erfarenhet av kopparproduktion och erbjuder ett brett sortiment av kopparbaserade produkter för byggnadsändamål och design. Detta inkluderar flertalet ytskikt till tak-, fasad- och interiörsystem. Aurubis Nordiska ytskikt inkluderar olika nyanser av grönblå samt oxiderade produkter i bruna nyanser samt mässing och verksoxiderad mässing.


www.nordiccopper.com
Martin Lindh
+46 733 285 058
m.lindh@aurubis.com

GROSSIST

BEVEGO verkar rikstäckande med försäljning och distribution inom tre affärsområden; byggplåt, ventilation och teknisk Isolering. Genom nära samarbete med flertalet marknadsledande leverantörer, fungerar vi som den naturliga länken mellan tillverkare och marknad. Vi saluför en rad kvalitetsprodukter från bland andra Plannja, Aurubis, SSAB, Ruuki och Ejot. Har ni frågor om titanzink, rosttrögt eller rostfritt stål, kontakta oss.


www.bevego.se
Johan Cronhamn
+46 322 6714 11
johan.cronhamn@bevego.se

INFÄSTNINGAR

EJOT erbjuder ett omfattande sortiment av högklassiga fästelement anpassade för byggnadsskal och interiörer. Ett brett och praktiskt utbud av tjänster stärker vår portfölj ytterligare och gör oss till en pålitlig partner för ditt byggprojekt. Vi erbjuder även ett brett sortiment av innovativa fästelement och komponenter för sektorer som bilindustri, elteknik och telekom-teknik. Våra “intelligenta” produkter garanterar utmärkt kvalitet och minskar systemkostnaderna för fästelement.


www.ejot.se
Pär Andersson
070 645 49 32
pandersson@ejot.com

ROSTFRITT STÅL

FMH Stainless erbjuder rostfritt stål med förädlade ytfinishar som består av 100 % metall och finns i tusentals varianter med olika kulörer, glans och ytstrukturer. Populära kulörer som finns är bl.a. Silver, Gold (Mässing-look), Rosy Gold (Koppar-look), Bronze och Black. De material som vi erbjuder lämpar sig både exteriört och interiört. Våra material är 100 % återvinningsbara och produkterna som levereras består av 85 % återvunnet material. Tack vare den goda beständigheten kan man genom att välja rostfritt stål reducera drift- och underhållskostnader och samtidigt minimera belastningen på miljön. För ytterligare information kring ytornas egenskaper och lämpliga val är ni välkomna att kontakta oss för konsultation.


www.fmhstainless.se
+46 (0)31-7482277
info@fmhstainless.se

STÅLPLÅT & ALUMINIUM

PLANNJA har med rötterna i Norden och hjärtat nära stålet, förädlat produkter i tunnplåt och aluminiumplåt i närmare 50 år. Vi designar, utvecklar och producerar tak, fasadelement och allsköns tillbehör som höjer värde och komfort på byggnader. Plannjas tak och hängrännor i stål och aluminiumplåt är gjorda för nordiska klimat, vilket betyder utomordentligt hög kvalitet i alla detaljer. Produkternas design och kulörer är nordisk och stilren med syfte att framhäva estetiken i fastigheter och byggnader. Vidareförädlingen görs genom målning, profilering, pressning och bockning. Bland våra produkter märks vägg- och takprofiler, takpannor, takavvattning, takskydd, planplåt, väggkassetter, armerings/formplåt med mera.


www.plannja.se

Plannja Kundservice
+46 771 992 999
marknad@plannja.se

ALUMINIUM

PREFA är internationell leverantör av moderna, anspråksfulla, hållbara och funktionella tak- och fasadsystem i aluminium. Vi erbjuder produkter där endast fantasin sätter gränserna. Aluminium är det självklara valet för innovativa arkitekter, inte minst med hänsyn till mångfalden i våra miljövänliga och återvinningsbara produkter. Genom aluminiumens mycket goda egenskaper lämnar vi hela 40-års garanti på våra produkter. ”Aluminium – framtidens material”.


www.prefa.se

Thomas Wiessner
+46 760 1400 30
Thomas.Wiessner@prefa.com

ROSTTRÖGT STÅL

RUUKKI är experter på plåt, bland annat Cor-Ten, och erbjuder tjänster för bygg- och fasadlösningar som tillför mervärden. Med hjälp av vår långa erfarenhet, avancerade projekterings- och produktionsteknik kan vi stötta dig hela vägen från idé till färdig byggnad genom partnerskap. Vi ger dig stöd i din hållbarhetsutveckling genom framsteg inom teknik och processer. Grönare, smartare lösningar och vårt åtagande inom produkt- och tjänsteutveckling har lett till att vi idag är en ledande innovatör inom hållbara bygglösningar.


www.ruukki.com
Patrik Antmarker
010 78 78 234
patrik.antmarker@ruukki.com

STÅLPLÅT

SSAB är ett högspecialiserat globalt stålföretag som verkar i nära samarbete med kunderna. SSAB utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. GreenCoat är SSABs nya varumärke för innovativa, miljövänliga färgbelagda stållösningar för byggindustrin. Flera av produkterna har patenterad BT-beläggning (biobaserad teknik), där stora delar av det traditionella fossila lösningsmedlet ersatt av svensk rapsolja. GreenCoat-sortimentet är den grönaste produktportföljen för färgbelagda tak-, fasad- och regnvattensystem, och också ett av de mest heltäckande sortimenten för hela byggindustrin.


www.ssab.se/GreenCoat
Mikael Lindberg
Teknisk support GreenCoat
+46 (0)70 568 59 69
mikael.lindberg2@ssab.com